2013-star-trek-into-darkness-wallpaperA 2009-ben újraindított Star Trek sorozat rajongóinak a rendezőváltás szomorú híre után ismét el kell morzsolniuk néhány könnycseppet, ugyanis az amerikai premiert elhalasztották.

A Star Trek Beyond címen futó alkotás amerikai premierjét 2016. július 8-án tartották volna, azonban a legújabb információk szerint július 22-ére halasztották, ugyanis az USA-ban az összes IMAX terem le lett foglalva a Warner Bros. égisze alatt futó Tarzan filmnek. Ugyancsak július 22-re esik Guy Ritchie sajátos Arthur király adaptációja a Knights of the Round Table: King Arthur és a legújabb Jégkorszak film, a Collision Course is.

A harmadik rész rendezői székébe a Halálos iramban filmekkel nevet szerző Justin Lin került, J.J. Abrams ezúttal a produceri teendőket látta el. A filmben a jól ismert színészek mellett szerepet vállalt Idris Elba, Sofia Boutella és Joe Taslim is. Hogyha a Star Trek Beyond képes felnőni az előző két epizódhoz, akkor a sorozat méltóképpen ünnepelné 50. évfordulóját, az első részt ugyanis 1966. szeptember 8-án tűzték műsorra.

Hirdetés

, , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments