kaoszkaracsonyraCharlotte Cooper (Diane Keaton) a tökéletes karácsonyról álmodik, amikor esik a hó, sül a pulyka, illatoznak a sütemények, és boldog egyetértésben összegyűlik az egész család. Mindent el is követ ennek érdekében, csak egy valamivel nem számol: a családtagokkal. Mert ahol négy generáció gyűlik össze, ott előbb-utóbb kitör a káosz…

A december 3-án bemutatásra kerülő Káosz Karácsonyra című filmben a negyven éve házas Charlotte és férje, a szeretet ünnepén vendégül látják az egész rokonságot. Lányuk, Eleanor csinos, okos és meglehetősen frusztrált, mert még nem sikerült megtalálnia a tökéletes pasit. Szülei nagy meglepetésére beállít egy jóképű idegennel, akit a reptéren kért meg, hogy játssza el a vőlegénye szerepét. Charlotte fia, Hank (Ed Helms) egyedülálló apaként próbál kislánya mellett helytállni, amíg húga, a kleptomániás Emma a tökéletes karácsonyi ajándék keresése közben se tud kibújni a bőréből, emiatt a karácsonyt kis híján rács mögött tölti. De a nagy család többi tagja is tartogat még meglepetéseket.

Hirdetés

A vígjátékban olyan színészeket láthatunk, mint Diane Keaton, John Goodman, Amanda Seyfried, Olivia Wilde, Alan Arkin, Marisa Tomei és Ed Helms.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments