revenant1Csak kapkodjuk a fejünket, hiszen a Joy után egy újabb zseniális előzetes érkezett. A Leonardo DiCaprio és Tom Hardy főszereplésével készült The Revenant, Alejandro González Iñárritu western-bosszúfilmje. 

Elég csak megemlítenünk Alejandro González Iñárritu és Leonardo DiCaprio nevét, tudjuk, hogy az év legvártabb filmjéről van szó. A Birdman rendezője Michael Punke könyvéből forgatta a The Revenantot.

A téli western előzetese elképesztő vizuális világot és intenzív azonosulást ígér a DiCaprio által játszott felfedezővel. Az 1823-ban játszódó történetben a főszereplőt, Hugh Glasst súlyosan megsebesíti az erdőben egy medve prémvadászat közben. A DiCaprio által játszott félholtat megtalálják társai, akik segítségnyújtás helyett elveszik fegyvereit, és magára hagyják a vadon közepén. A sebesült és fegyvertelen Glass mégis túléli, hogy ezek után egyetlen küldetése maradjon: a bosszú.

Hirdetés

A filmet, a Joyhoz hasonlóan, szintén karácsonykor mutatják be az amerikai mozik. Magyar bemutatóról egyelőre nincs információnk, de februárra tippelnénk, hiszen az Oscar várományosokat rendszerint akkor hozzák be a forgalmazók.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments