hotel Rövid, de annál erőteljesebb előzetes érkezett az American Horror Story immáron 5. évadához. Készülj fel, vár a Hotel!

Bár azt egy ideje tudni, hogy Lady Gaga is szerepet vállalt a horror sorozat legújabb évadában, a mai napig nem láthattuk együtt a széria összes szereplőjét. Erre – no meg egy tökéletes hangulatmegalapozásra – jó az alábbi előzetes, mely minden főszereplőt megmutat, köztük magát a Hotelt is.

És hogy kikről is van szó, íme a teljes lista: Sarah Paulson, Kathy Bates, Angela Bassett, Wes Bentley, Matt Bomer, Chloë Sevigny, Denis O’Hare, Cheyenne Jackson, Evan Peters és Finn Wittrock. Eldőlt tehát, hogy Jessica Lange nem tér vissza a sorozatba, ami kétség kívül nagy érvágást jelent, hiszen az egyik alapköve volt az American Horror Storynak.

Hirdetés

Ennek ellenére nem kell félteni a műsort, hiszen a többszörös Emmy- és Golden Globe- díjas (legutóbb 19 jelölést szerzett!) sorozat sikere nem csak Lange érdeme volt. A hihetetlen erős atmoszféra, az izgalmas történetvezetés, a jó ütemű és szépen felépített feszültségkeltés mind-mind hozzátesz, hogy a horror műfaj egy kiemelkedő darabjával találkozzunk. Az évadot továbbra is Ryan Murphy és Brad Falchuk jegyzik, úgyhogy a megszokott minőség garantált.

Az előzetes ezúttal pedig a címadó Hotelbe vezényel minket, ahol Ragyogás és Twin Peaks utalások sokasága gyönyörködteti a rajongókat, végtelenül ötletesen. A zene, a kosztümök, a sminkek, az ijesztő gyerekek, azaz egyben az egész képi világ és a kamera lendületes mozgása mind eléri, hogy nagyon is várjuk az október 7-ét, hiszen ekkor debütál az új évad az FX Networks-ön.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments