Hírek

Loki Thor nélkül

Thor: Sötét világ (Thor: The Dark World)

Thor-The-Dark-WorldVan-e esélye egy önálló Loki-filmnek, Thor nélkül? Erről faggatta a brit Empire magazin Kevin Feige producert. 

„Sokat gondolkodunk sok dolgon [Lokival]” – mondta nevetve az Empire-nek Kevin Feige, a Bosszúállók, az Amerika kapitány és a Thor producere. „Hogy hova lyukadunk ki, azt még meglátjuk, jelenleg az önálló Loki-film legnehezebb részét az jelenti, hogy kimondjuk, ‚igen, látni akarunk egy Loki-filmet’, ami valójában azt jelenti, ‚imádjuk Lokit, imádjuk, amit Lokiból csináltatok, és imádjuk, amit Tom Hiddleston tett Lokival’. Én nagyon reménykedem benne, hogy az összes ember, aki élvezi, amit Lokiból kihoztunk, most előjön… most, a Thor: Sötét világ premierje kapcsán” – mondta a producer.

Hozzátette, „bármi lehetséges. Amikor az inspiráció lecsap, és neked van egy kreatív csapatod, akkor szinte bármiből tudsz egy fasza filmet alkotni. Azt gondolom, hogy kihívás lenne [készíteni egy Loki-filmet Thor nélkül], mert annyi minden jó, ami Thorban megtalálható, az Lokinak köszönhető, és ami jó Lokiban, az igazából Thor. Mind Tom [Hiddleston] és Chris [Hemsworth] végig őszinte és egyenes volt ezzel kapcsolatban. Nincs sok Loki-történet a képregényben, és szerintem ez nem véletlenül van így” – ködösített tovább Kevin Feige.

„Csak azért nem fogjuk elkészíteni, mert a karakter most nagyon népszerű. ‚Gyorsan, csinálj róla egy filmet!’ Csak akkor fogunk belevágni, ha eszünkbe jut egy olyan ötlet, ami az egész filmet elviszi a hátán. Az igazság az, hogy annyi Loki/Thor történet van még, amit el szeretnénk mondani előbb.”

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com