Hírek

Lubezki előtt tiszteleg egy csodálatos videó

knight of cups Korunk egyik kétség kívül legnagyobb operatőre, Emmanuel Lubezki előtt tiszteleg egy rajongói videó az alkotó munkásságából összeválogatott képsorokkal.

A Vimeon megjelenő bő 4 perces válogatás a mexikói Lubezki eddigi alkotásaiból ragad ki képeket, hogy néhány percre kiszakítson minket a mindennapok fásultságából és elrepítsen egy világba, egy hangulatba és egy érzésbe, melyet csak ő képes közvetíteni a filmvásznon keresztül.

A mostanra kétszeres Oscar-díjas (Birdman – avagy (A mellőzés meglepő ereje), Gravitáció) művész olyan alkotásokat teremtett az elmúlt 25 évben, mint a Madárfészek, az Ali, Az Álmosvölgy legendája, Az ember gyermeke, Az élet fája vagy a mostani Berlinalen debütált Knight of Cups.

A csodálatos beállítások, erős képek és sokszor álomszerű jelenetek teszik összetéveszthetetlenné Lubezki munkáját. A 64-es születésű operatőr mögött több mint 40 film áll, idén pedig újabb alkotása kerül majd a mozikba, egy egyelőre cím nélkül futó újabb Malick rendezés. Addig pedig itt ez az összeállítás, élvezzétek!

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com