godollo_nemzetkozi_termeszetfilm_fesztival__01_2015Természetvédelem, környezetvédelem, biodiverzitás, élhető vidék mottóval csütörtökön kezdődik és vasárnapig tart az első gödöllői nemzetközi természetfilm-fesztivál.  

Már csak három napunk van, amley a fesztivál honlapján található filmek hosszú sorát tekintve, nem is olyan sok idő. Ahogy korábban tájékoztattunk benneteket, több, mint 80 alkotást vetítenek május 14 és 17 között az első Nemzetközi Természetfilm Fesztiválon.

A 80 alkotást 430 nevezett film közül válogatták ki, két fázisban. Több műfaj képviselteti magát, a klasszikus természetfilmtől kezdve, a kisjátékfilmet át az etűdökig.

Hirdetés

Aok nemzetközi természetfilm-fesztiválon elvész a természet- és környezetvédelem tematikája, a gödöllői azonban tudatosan ezt állította középpontba, amivel egyedülálló – mondta Székelyhidi Tamás, a fesztivál igazgatója az MTI-nek.

A zártkörű szakmai konferenciákon túl a fesztivál lehetőséget biztosít a szakmaés aközönség találokzására is, különböző beszélgetések formájában. Izgalmas helyszíneket garantál, a Gödöllői Királyi Kastély Lovarda, a Filmszínház és az Alsópark.

A programfüzetet itt olvashatjátok. Addig is egy kis ízelítő az animáció szekcióból:

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments