magic-mike-2Ha kritikai sikert nem is feltétlenül ért el a 2012-es chippendale-film, a Magic Mike, azt biztosan elmondhatjuk, hogy nők tömegei számára volt vizuálisan felettébb… szórakoztató.

Nem csoda, hogy tavaly elkészült a folytatás, a Magic Mike XXL, de úgy tűnik, itt még nem állt meg a lendület, sőt, a főszereplő, Channing Tatum emeli a tétet: élő, színpadi verziót készít belőle, méghozzá Las Vegasban. Az anyagilag nyilvánvalóan megtérülő vállalkozás mögé azonban ideológiát is rak a fantasztikus mozgásáról ismert színész: a márciusban debütáló showműsorral szeretné elérni, ha a nők végre hasonló lehetőségeket kapnának, mint a férfiak évszázadokon keresztül. Elmondása szerint egy olyan helyet szeretnének létrehozni, ami a férfiak „Playboy klubjának” felel meg, ahol a nőknek nem kell idegeskedniük, ahol biztonságban érezhetik magukat, a férfiklubok ellentétét akarják megalkotni.

A műsort ugyan Tatum rendezi, de jelenlegi tervei szerint nem fog szerepelni benne, bár el sem zárkózik az esetleges fellépéstől. A bejelentés kapcsán így nyilatkozott: „Ha egyszer újra olyan formában leszek, akkor biztos, hogy én is ki fogok állni a színpadra egy-két jó este erejéig.” A show egyébként nagyban független lesz a filmektől, bár néhány sikeresebb koreográfiát átvesznek belőlük.

Hirdetés

Mivel műsorukkal valóban a nők igényeit akarják kielégíteni, ezért arra buzdítják az érdeklődőket, hogy regisztráljanak a Magic Mike Live honlapján és írják meg, mi az amit igazán szeretnének. Az alábbi, a társadalom elé görbe tükröt tartó videó is ezt a célt szolgálja:

, , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments