Hírek

Már forog a Fear the Walking Dead 2. évada

Fear The Walking Dead

Fear The Walking DeadA kábeltelevíziós újoncok topsorozatát, a Fear the Walking Dead 2. évadát tavasszal mutatja be az AMC, az amerikai premiert követő 24 órán belül.

Ma jelentette be az AMC, hogy elkezdte a Fear the Walking Dead 2. évadának forgatási munkáit a mexikói Alsó-Kaliforniában. A forgatások otthona a Baja Studios, ahol olyan Oscar-díjas alkotásokat vettek filmre, mint a Titanic és a Kapitány és katona: A világ túlsó oldalán. A Fear the Walking Dead, a The Walking Dead társ-sorozata, az idei év legsikeresebb új szériája volt a 18-49 éves korosztályban az Egyesült Államokban. Magyarországon a sorozat bemutatkozása a kábelcsatornák rangsorában a 8. helyre emelte az AMC-t.

A tavasszal érkező folytatás 15 epizódot tartogat, a vezető producerek változatlanul a showrunner Dave Erickson mellett Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero és David Alpert.

„Izgatottak vagyunk, hogy újra forog a sorozat, és legalább ennyire izgalmas, hogy Mexikóban vagyunk. A Baja Studiosban forgott az utóbbi évek néhány nagyszerű óceánparti jelenete, és ez rengeteg kreatív energiával tölt fel bennünket a FEAR folytatására” – nyilatkozta Dave Erickson.

Az első évad végén Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) és családjaik átmeneti menedéket találnak Strand (Colman Domingo) birtokán, a Csendes-óceán partján. Ahogy a polgári zavargások egyre fokozódnak, a fertőzöttek beveszik Los Angelest, Strand arra készül, hogy az óceánon állomásozó yachtjára, az Abigailre menekülnek.

A Fear the Walking Dead a zombi apokalipszis kezdetén játszódik, olyan időszakban, amikor a világ teljesen ismeretlen okokból viharos sebességgel megváltozott, még mielőtt bárki megértette volna, mi is történik. Az addig megszokott életek véget értek, vagy minden képzeletet felülmúlóan, gyökeresen megváltoztak.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com