Hírek

Mark Wahlberg filmje az AFI-n debütál

mark wahlberg Az Amerikai Filmintézet novemberben megrendezett fesztiválján mutatják be először a The Gamblert, melyben Mark Wahlberg egy játékfüggő professzort alakít.

A Paramount Pictures a hetvenes évekbeli A szerencsejáték című produkciót újította fel az Oscar-jelölt színész főszereplésével, Rupert Wyatt (A majmok bolygója: Lázadás) rendezésében. Wahlberg (Pain & Gain, Transformers – A kihalás kora) alaposan lefogyott a szerep kedvéért, és állítólag nagyon hiteles a játéka, melyet máris Oscar-esélyesnek értékelnek.

A The Gambler szereposztásának további része is impozáns: Brie Larson (Don Jon, 21 Jump Street – A kopasz osztag), Jessica Lange (Fogadom, Nagy Hal, Aranyoskám), John Goodman (Műkincsvadászok, Az Argo akció) és Michael K. Williams (Jobb, ha hallgatsz, 12 év rabszolgaság) is látható a produkcióban. A forgatókönyvet az Oscar-díjas William Monahan írta.

A 11. AFI Fesztivált november 6. és 13. között rendezik meg Los Angelesben, a film világpremierjére november 10-én ülhet be a közönség a hollywoodi Dolby Színházba.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com