Hírek

Melissa McCarthy visszatér a Szívek szállodájába

1427480574_gilmore-girls-zoomMelissa McCarthy, A Főnök sztárja a The Ellen DeGeneres Show-ban jelentette be, hogy hosszas szervezés után végre sikerült megállapodni az alkotókkal, és a színésznő vissza fog térni Sookie St. James szerepében a Netflix négyrészes Szívek szállodája minisorozatába – írja a Comingsoon.net.

Korábbi híradások szerint az eredeti stábból Lauren Graham, Alexis Bledel, Scott Patterson, Kelly Bishop, Keiko Agena, Sean Gunn, Milo Ventimiglia, Matt Czuchry, Liza Weil és Yanic Truesdale már biztosan csatlakoznak a stábhoz, az egyetlen igazán kérdéses pont az azóta hatalmas sztárrá vált Melissa McCarthy szereplése volt.

A sorozat januárra kerülhet a Netflix műsorára, a minőségre az eredeti alkotók, az író-rendező páros, Amy Sherman-Palladino és Daniel Palladino jelentik a garanciát. A négy 90 perces epizód egyetlen év négy évszaka alatt játszódik majd. A legnagyobb kérdés természetesen hősnőink szerelmi életét illetik: az már biztos, hogy Rory (Alexis Bledel) szingli, és a három meghatározó exe, Logan (Matt Czuchry), Jess (Milo Ventimiglia) és Dean (Jared Padalecki) is visszatér majd. A másik nagy kérdés Luke (Scott Patterson) és Lorelai (Lauren Graham) kapcsolata: lesz-e végre esküvő?

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com