Hírek

Mi nem szerepel a Star Wars: Az ébredő erőben?

ebredo ero star wars12 nap van hátra a Star Wars: Az ébredő erő magyarországi bemutatójáig. Amíg számoljuk a napokat J.J. Abrams apránként csepegteti az információkat.

Szombaton egy zártkörű sajtótájékoztatót tartottak J.J. Abrams, Kathleen Kennedy producer, Larry Kasdan forgatókönyvíró és a szereplőgárda részvételével. A hangulat inkább felszabadult volt mint komor, és egymást követték az anekdoták. Többek között azt is megtudtuk, hogy George Lucas irányítása alatt folyamatos alkohol befolyás alatt állt a stáb, de Abrams szigorú absztinenciát rendelt a forgatáson – mondta viccelődve Carrie Fisher.

A rendező arra kérte a rajongókat, akik elsőként látják majd a filmet, hogy lehetőleg ne árulják el a történet részleteit azoknak, akik később terveznek csak moziba menni, mivel elronthatják az élményüket. Akkor a titkolózás, hogy csak annyit mondtak el mi nem lesz majd Az ébredő erőben: nem szerepel majd egy ewok sem a filmben, se Jar Jar Binks.

Harrison Fordtól tanácsokat vártak, arra vonatkozólag, hogy az új, jobbára ismeretlen szereplők, hogy kezeljék majd a hírnevet, hiszen annak idején ők lettek sztárok egyik napról a másikra. Most valószínűleg Daisy Ridley és John Boyega fogják magukat hasonló helyzetben találni. Ford nem találta magát elég bölcsnek a válaszhoz, de kiemelte, hogy hiába is javasolna valamit, ezek a dolgok egyénileg változnak. Johny Boydega úgy nyilatkozott, nem tudja, hogy készen áll-e hírnévre, de az biztos, hogy már benne van a közepében. Nemrég egy partin Samuel L. Jackson szólt neki, hogy Hé, fekete jedi!”.

A Star Wars: Az ébredő erő december 18-án érkezik a mozikba, addig is nézzétek meg az előzetest!

Bartal Dóra

Bartal Dóra az ELTE anglisztika alapszakán és filmelmélet és filmtörténet mesterszakán végzett. Szakdolgozatait gender és populáris film témakörében írta, ezen kívül dokumetumfilmekkel foglalkozik. Specializációja a coming-of-age film és a fesztiválok. 2014 óta foglalkozik írással, szerkesztéssel és filmfordítással.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com