ebredo ero star wars12 nap van hátra a Star Wars: Az ébredő erő magyarországi bemutatójáig. Amíg számoljuk a napokat J.J. Abrams apránként csepegteti az információkat.

Szombaton egy zártkörű sajtótájékoztatót tartottak J.J. Abrams, Kathleen Kennedy producer, Larry Kasdan forgatókönyvíró és a szereplőgárda részvételével. A hangulat inkább felszabadult volt mint komor, és egymást követték az anekdoták. Többek között azt is megtudtuk, hogy George Lucas irányítása alatt folyamatos alkohol befolyás alatt állt a stáb, de Abrams szigorú absztinenciát rendelt a forgatáson – mondta viccelődve Carrie Fisher.

A rendező arra kérte a rajongókat, akik elsőként látják majd a filmet, hogy lehetőleg ne árulják el a történet részleteit azoknak, akik később terveznek csak moziba menni, mivel elronthatják az élményüket. Akkor a titkolózás, hogy csak annyit mondtak el mi nem lesz majd Az ébredő erőben: nem szerepel majd egy ewok sem a filmben, se Jar Jar Binks.

Hirdetés

Harrison Fordtól tanácsokat vártak, arra vonatkozólag, hogy az új, jobbára ismeretlen szereplők, hogy kezeljék majd a hírnevet, hiszen annak idején ők lettek sztárok egyik napról a másikra. Most valószínűleg Daisy Ridley és John Boyega fogják magukat hasonló helyzetben találni. Ford nem találta magát elég bölcsnek a válaszhoz, de kiemelte, hogy hiába is javasolna valamit, ezek a dolgok egyénileg változnak. Johny Boydega úgy nyilatkozott, nem tudja, hogy készen áll-e hírnévre, de az biztos, hogy már benne van a közepében. Nemrég egy partin Samuel L. Jackson szólt neki, hogy Hé, fekete jedi!”.

A Star Wars: Az ébredő erő december 18-án érkezik a mozikba, addig is nézzétek meg az előzetest!Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments