Hírek

Miley Cyrus is szerepel Woody Allen sorozatában

miley cyrus A collider értesülései szerint Woody Allen legújabb projektjében, mely ezúttal egy sorozat lesz Miley Cyrus is szerepet kapott. Hogy kit is játszik majd az egyelőre cím nélkül futú alkotásban, azt még nem tudni.

Nem kis meghökkenéssel vette a hírt az internet népe, hogy a mostanában leginkább botrányos öltözködéséről, viselkedéséről és finoman szólva is 18+-os fellépéseiről híres énekesnő bekerült Allen szereplőgárdájába. A rendező legelső kisképernyős projektje egyelőre igen titokzatos, hiszen mindössze annyit tudni, hogy az Amazon egy egész első évadot berendelt, amely 6 epizódból áll majd, mindegyik fél órás lesz. Cyrus mellett Elaine May nevét jelentették be még, aki korábban is dolgozott már Woody Allennel a Süti, nem süti című filmben. De ezen felül se cím, se történet, se több szereplő.

Illetve az még biztos, hogy kettejük mellett láthatjuk még magát a rendezőt is, aki egyébként írja is a sorozatot, így igen csak elfoglalt időszakban lehet. Erre tökéletes jel az a kinyilatkoztatása, miszerint minden egyes percét bánja annak, hogy belement egy sorozat elkészítésébe.

Reméljük az érzése azóta elmúlt, és egy tőle megszokott minőségű alkotást láthatunk majd valamikor az év második felében.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com