Hírek

Minisorozat készülhet a Django elszabadulból

Django elszabadul_jelenetfoto (7)Quentin Tarantino egy négy órás minisorozatról pletykált Cannes-ban, amit a televízió képernyőjére szánnak és az Oscar-díjas Django elszabadul vágatlan, rendezői változatának, be nem mutatott epizódjaival gyakorlatilag már le is forgattak.

A rendezővel a cannes-i filmfesztivál 9. napján készített interjút a Deadline riportere, akinek elárulta:

„Körülbelül 90 percnyi anyagom van a Djangóból, amit még nem látott a közönség. Arra gondoltam, hogy össze kéne vágni belőle egy négy órás verziót, de nem egész estés filmet, hanem inkább négy különálló epizódot, amit a televízióban mutatnánk be.”

A film úgy kerülne adásba, mint egy négy részből álló minisorozat, így egyfelől lehetővé tenné a nézőknek, hogy a folytatásos verziót élvezzék részenként, majd idővel az egészet egy nagy egész filmként egyben nézzék meg.

„A rajongók meghalnának azér,t hogy egybe nézhessék végig az egészet. –  tette hozzá jókedvűen Tarantino.”

A Django elszbadult 2012-ben mutatták be, Jaimie Foxx, Christoph Waltz, Leonardo DiCaprio, Kerry Washington és Samuel L Jackson emlékezetes szereplésével. Waltz alakítását Oscar-díjra jelölték, akárcsak az eredeti forgatókönyvet, valamint 3 további jelölést is szerzett köztük a legjobb film kategóriában.

Az ötlet izgalmas tervnek tűnik és biztos vagyok benne, hogy lenne is érdeklődés a tv-sorozatra. Egyelőre azonban semmilyen konkrét menetrend, vagy időpont nincsen még, így csak remélni tudjuk, hogy a tervek a lehető leghamarabb manifesztálódnak majd a tévé képernyőjén is.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com