Hírek

Mission: Impossible 5 – újabb sztárok Tom Cruise oldalán

Mission Impossible Titkos nemzet

missionimpossibleA forgatási képek alapján izgalmas szereplőgárdával kecsegtet a Mission: Impossible ötödik része. Jeremy Renner, Simon Pegg és Ving Rahmes (a képen balról jobbra) ezúttal is csatlakozott a 2015 decemberére tervezett produkcióhoz – írja a colldier.com.

Ismerős arcokkal fogunk tehát találkozni jövőre is, hiszen a 2011-es Mission: Impossible – Fantom protokoll szereplőgárdájának egy része már biztosan ott lesz az új filmben.

Az eddigi csapat friss tagjai (Rebecca Ferguson, Alec Baldwin és Sean Harris) mellett az újonnan bejelentettekkel kibővülve nem lehet kétséges, hogy van miért várni a következő Ethan Hunt storyt.

A film rendezője a méltán elismert Christopher McQuarrie (Közönséges bűnözők, Valkűr), amíg forgatókönyvírója a több sikeres videójátékot megíró, Will Staples lesz. McQuarrie-nek nem lesz idegen a Tom Cruise-zal való közös munka, hiszen a tavalyi év egyik legjobb akciófilmjét, a Jack Reachert vitték együtt, amit elnézve izgatottan várjuk kettejük munkájának folytatását.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com