Hírek

Most már biztos: Brad Pitt, Ryan Gosling és Christian Bale egy filmben

pitt-gosling-bale-big-short- Ugyanis a mai nappal kezdetét vette a The Big Short forgatása Hollywood három kiemelkedően népszerű és elismert színészével a főszerepben – írja a collider.com.

Az eddig inkább vígjátékokat készítő, író-rendező Adam McKay (Tesó-Tusa, Pancser police) ezúttal egy komolyabb hangvételű művet tervez. A dráma forgatókönyvét Charles Randolph írta Michael Lewis The Big Short: Inside the Doomsday Machine című regényéből.

A korábban említett színészek mellett csatlakozott a produkcióhoz Steve Carrell, Melissa Leo és Marisa Tomei is, de felbukkannak főleg sorozatokból ismert arcok is: Tracy Letts, Hamish Linklater, John Magaro, Jeremy Strong, Rafe Spall és Finn Wittrock.

A film egy igaz történetet dolgoz fel olyan befektetőkről, akik megpróbálták kihasználni a 2008-ban bekövetkező válságot. Sokkal többet egyelőre nem tudni az alkotásról, de ilyen nevekkel okkal reménykedhetünk egy igazán jó filmben.

A bemutató dátuma egyelőre ismeretlen.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com