Hírek

Musical lesz a Vissza a jövőbe című filmből is

originalRobert Zemeckis és a fogatókönyvíró Bob Gale összeáll Colin Ingram producerrel, hogy a Universal Stage Prods. számára színpadi darabot faragjon a’85-ös Vissza a jövőbe című filmből.

A musical egyaránt felhasználja Alan Silvestri a filmhez írt zenéjét, és a filmben felcsendülő dalokat, melyeket eredetileg olyan előadók jegyeznek, mint Huey Lewis and the News vagy Chuck Berry. Jamie Lloys, a londoni színház vezetője úgy tervezi, hogy a darab 2015-ben, a film 30. évfordulóján mutatkozik be majd a West End közönségének, akik olyan darabokat emeltek már magasba, mint a The Commitments színházi változata, vagy a James McAvoy nevével fémjelzett Macbeth. Az Universal Stage Prods. olyan előadásokat tudhat már maga mögött, mint a Billy Elliot musical változata, míg a producer Ingram a Ghost zenés változatát vitte korábban sikerre.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com