Hírek

Nem találjátok ki, mit lopnak el a Csillagok háborúja-spinoffban

Death star - Halálcsillag

Death star - HalálcsillagCsak a szőrős szívű Star Wars-gyűlölőknek és a téma iránt teljes érdektelenséget mutatóknak nem dobban egy nagyot a szíve, amikor meghallják, mit lopnak el az első Csillagok háborúja-spinoff történetében.

A Halálcsillagot. Tényleg! A kiszivárogtatott történet szerint egy csapat lázadó harcos ellopja a Halálcsillag terveit, hogy azt megépítve a birodalom ellen fordítsák a fegyvert. Az információmorzsát már a Lucasfilm is megerősítette. A Godzillát tavaly hamvaiból feltámasztó Gareth Edwards rendező elmondása szerint a sötét és kemény történet stílusa leginkább a Zero Dark Thirty – A Bin Laden-hajszára és a Ryan közlegény megmentésére emlékeztet majd.

Nézd meg ezt is: itt a Star Wars – Az ébredő erő előzetese!

Edwards a Star Wars-univerzum olyan szakaszába repíti majd vissza nézőit, amelyben még a Jedi lovagok jórészt inaktívak a galaxisban. A rendező hozzátette, olyan filmet szeretne készíteni, amelyben nem egyértelmű a jó és rossz oldal.

Rogue One címre hallgató, inkább az antológia részének, mintsem egy spin-offnak tekinthető mozit idén nyáron kezdik el forgatni, és várhatóan a jövő nyáron mutatják be.

Tóth Nándor Tamás

Tóth Nándor Tamás külpolitikai és kulturális újságíró volt. A kettő metszetéből alakult ki filmes specializációja: a politikai témájú és a társadalmi változásokat feldolgozó filmek, valamint a Mediterrán-térség, Németország és Latin-Amerika filmművészete. A Filmtekercs Egyesület pénzügyi vezetője. tothnandor@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com