Hírek

Nézd meg az első fotókat az új King Kongról!

Skull_island_king_kongA Kong: Skull Island forgatási képein koponyák, helikopter és a stáb néhány tagja – köztük egy ismerős arc – látható. 

A Legendarynek és a Warner Bros. Picturesnek komoly tervei vannak a következő évekre: 2020-ban egy gigaprodukció, a Godzilla vs. Kong rengeti meg majd a mozivásznakat, amit egy-egy olyan film vezet fel, amelyben „csak” az egyik szörny látható. Az első közülük Kong: Skull Island (kb.: Kong: Koponya sziget) lesz Jordan Vogt-Roberts rendezésében; ennek a napokban kezdődik a forgatása Hawaii-on, az első képeket a helyi, filmes utakra specializálódott utazási iroda twittelte ki, az eddigi információkat a filmről a Comingsoon.net gyűjtötte össze.

Az új produkció története kísértetiesen emlékeztet a Jurassic Park 3. részére: felfedezők csapata visszatér a majmok királyának rejtélyes és veszélyes szigetére, hogy megtalálják a vezetőjük (Tom Hiddleston) testvérét és egy mitikus szérumot. Útjuk során az alattomos, ősi szigeten különleges teremtményekkel találkoznak.

A filmben Hiddleston mellett  Samuel L. Jackson, Brie Larson, John Goodman, Jing Tian, Corey Hawkins, Jason Mitchell, John Ortiz, Shea Whigham és Toby Kebbell játszik. Jackson szerepel is stáb egy részét ábrázoló fotón, illetve egy szelfit is posztolt magáról és egy helikopterről – a jármű megerősíti a feltételezést, hogy a film a hetvenes években fog játszódni. A Legendary azt ígéri, az új King Kong-film tiszteletben tartja a létező King Kong-tanokat, de teljesen új időpontba helyezi a Skull Islandet.

Korábban bejelentették, hogy az új film tartalmaz kapcsolódási pontokat a 2014-es Godzilla szörnyvadász szervezetéhez, megalapozva a Majmok Királyának és a Szörnyek Királyának filmes összecsapását. Mielőtt azonban ez megtörténik, 2018-ban érkezik egy Godzilla-folytatás, melyben – állítólag – más kaijuk (japán szörnyek), mint Rodan, Mothra és Ghidorah király is szerepet kapnak.

A Kong: Skull Island 2017 márciusában kerül moziba. Most pedig lássuk a képeket!

http://twitter.com/reeltourshawaii/status/653269920445165569/photo/1

https://twitter.com/reeltourshawaii/status/655096623895199744/photo/1

https://twitter.com/reeltourshawaii/status/655163028049014785/photo/1

 

Gyöngyösi Lilla

Gyöngyösi Lilla az ELTE irodalom- és kultúratudomány szakán végzett. Specializációja a szerzői film, a western és az intermedialitás, mániája az önreflexió. Újságíróként és marketingesként dolgozik. A Filmtekercs.hu főszerkesztője.
gyongyosililla@filmtekercs.hu

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com