Hírek

Nézz bele hatszor az új Mad Max filmbe!

madmaxkep2 Alig bírod kivárni a május 21-ét? Itt van sok-sok kép és hat részlet a filmből, hogy gyorsabban teljen ez a maradék bő két hét!

Nem győzzük mondani azt, amit az újonnan elérhetővé vált hat kisebb jelenet is csak megerősít: az új Mad Max egyszerűen hihetetlen lesz! Irgalmatlan tempó, lenyűgöző látványvilág, kiemelkedő alakítások, mindez egy tökéletesen eltalált hangulatú és képileg megalkotott posztapokaliptikus világban.

A filmet még mindig George Miller rendezte, főszerepben Tom Hardy és Charlize Theron. Az új klippek és képek viszont már bőven kitérnek a mellékszereplőkre is, eszméletlen sminkeket és kosztümöket felsorakoztatva. Az is megnyugtató, hogy Hardy és Theron nem csak elméletlen működik nagyon jól együtt a vásznon, ahogy erre több ízben is példát nyújtanak a részletek.

És hogy miről is van szó:

Illetve itt van néhány abból a közel 40! képből, amiket a collider.com gyűjtött össze egy hatásos listában:

madmax3

madmaxkep

madmax4

madmaxtheron

mad-max-fury-road-image-600x399

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com