Hírek

Olivier Megaton veszi át Keanu Reeves új filmjének rendezését

Actor Keanu Reeves trains behind the wheel of a Toyota Motor Corp. racing-modified Scion during training for the 2009 Toyota Pro/Celebrity race at Willow Springs Raceway in Rosamond, California, U.S., on Saturday, March 21, 2009. The Pro/Celebrity race will be held on April 18 and hopes to raise over $100,000 for Racing for Kids, an organization which benefits children's hospitals in Southern California. Photographer: Jonathan Alcorn/Toyota Motorsports via Bloomberg News EDITOR'S NOTE: NO SALES. EDITORIAL USE ONLY.

Az Elrabolva 2-3. rendezője, Olivier Megaton veszi át Keanu Reeves új filmjének rendezését.

A Company Films következő filmjének, a Rally Carnak a főszerepét Keanu Reeves játssza, amely egy Ágyúgolyó-futam féle autóversenyről szól. A filmet nyáron kezdik el forgatni, melynek rendezője az az Olivier Megaton lesz, aki az Elrabolva 2-t és 3-at, illetve a Colombianát is rendezte.

A filmet Sanghajtól a Góbi-sivatagon át egészen a Himalájáig Kína legszebb tájain forgatják. Reeves egy szupersztár autóversenyzőt alakít, akinek egy 19 éves kínai lány a másodpilótája. Mexikói, kínai, német, olasz és ausztrál csapatok fognak a filmben ellene versenyezni, a szereplőgárdát most választják ki.

A film várhatóan 2018-ban kerül a hazai mozikba.

Molnár Kata Orsolya

Molnár Kata Orsolya a Filmtekercs.hu egyik alapítója, 2020 augusztusáig főszerkesztője. Geográfusként és filmtörténetre specializálódott bölcsészként végzett, PR-, branding- és marketingtanácsadóként dolgozik. Specializációja a képregényfilm, a sci-fi és a távol-keleti filmek.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com