Mogács Dániel aka Dr. MogácsA magyar humorcsatornára költözik Dr. Mogács Politikusakadémiája. Mogács Dániel fiktív karaktere azt tanítja meg az ország leendő vezetőinek, hogyan kell viselkedniük a kamerák és választóik előtt.

Dr. Mogács 2010-ben tűnt fel, majd teljesen önállósodva nem kisebb célt tűzött ki magának, minthogy világuralomra törjön. Országjáró Népbutító Kampányán túl egy „jó tanácsokkal” teli sorozatot is elindított, a Politikusakadémiát, amelyben sorra veszi a közszereplők gyakori hibáit, mint például a „politikusfingás”, a sarkítottan rossz kapcsolatépítési metódusok és a politikusdivat abszurd baklövései, de a „sározás” ideológiája is szóba kerül. Dr. Mogács minden szinten etalon, ő a gőgösség mintaszobra, de önmaga paródiája is egyben. Mogács Dániel nem titkolja, ő maga is gyűlöli karakterét, mi több, visszataszító féregnek  tartja a doktort. “Dr. Mogács az a fajta gyökér, amiből hatalmas fa nő sok mérgező gyümölccsel. Ő a politikusok védőszentje, az oligarchák Oli bácsija. Nélküle nem rohadhatna így ez a bolygó. Nagy pech, hogy hasonlít rám” – mondta Mogács Dániel.

Hirdetés

A Politikusakadémia websorozatként mutatkozott be, április 6-tól azonban a Comedy Centralon is látható lesz ahogyan Dr. Mogács a jövő politikusait oktatja.

,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments