A Holmes and Watson című, Etan Cohen féle Sherlock Holmes vígjátékban Ralph Fiennes és Hugh Laurie is megjelenik – adta hírül a Variety.

A világhírű detektív nyomozásainak humoros újragondolása Etan Cohen fejéből pattant ki, és ő is fogja rendezni a filmet. Cohen korábban inkább forgatókönyvíróként (Trópusi vihar, Madagaszkár 3., Men in Black – Sötét zsaruk 3.) alkotott többet, mint rendezőként (Keményítőkúra). A készítők annyit árultak el a történetről, hogy Conan Doyle klasszikus rejtélyeit fogják vicces köntösbe bújtatni, miközben a páros a világ különböző pontjain harcol az ellenségeikkel.

Will Ferrell bújik majd a pipázó zseni bőrébe, hű segítőjét, Doktor Watsont pedig John C. Reilly fogja alakítani. Ez lesz a harmadik közös produkciójuk a Taplógáz: Ricky Bobby legendája és a Tesó-tusa után.

Hirdetés

Azt egyelőre még nem árulták el, hogy a stábhoz frissen csatlakozott Ralph Fiennes és Hugh Laurie kiket alakítanak majd. Előkelő helyen tüntették fel őket a szereplőlistán, talán valamelyikük fogja játszani Sherlock főellenségét, Moriarty professzort.

A film előreláthatóan 2018-ban kerül a mozikba.

, , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments