Hírek

Régi és új arcok a Függetlenség napja 2-ben

liam-hemsworth Mostanra biztossá vált, hogy Liam Hemsworth és Jessie Usher is szerepet kap a 96-os UFO-s kultfilmek egyik legnagyobbikának folytatásában. Alakul a Függetlenség napja 2 szereplőgárdája – írja a collider.com.

A rendezői székbe ismét Roland Emmerich ül, csak úgy mint 19 évvel ezelőtt az első film elkészítésekor. A rendezőnek egyébként olyan további sikeres alkotásokat köszönhetünk, mint A hazafi, a Godzilla, a Holnapután, a 2012 vagy Az elnök végveszélyben. És bár nem minden filmje azonos színvonalú, ha visszatér a Függetlenség napja szintjére, máris boldogok lehetünk.

A történet egyes híresztelések szerint a földi életben 20-25, míg a földön kívüli idő szerint mindössze néhány nap elteltével játszódna le, így adva logikus magyarázatot annak, hogy az UFO-k visszatérnek hozzánk bosszút állni. Az eltelt évek szintén lehetővé teszik, hogy új, fiatal szereplőket hozzanak be a filmbe. Az egyik főszerepet kapó Jessie Usher Will Smith karakterének fiát játssza majd, bár utóbbi nem fog visszatérni a produkcióba.

Liam Hemsworth az amerikai elnök vejét alakítja, aki a híresztelések szerint lehet, hogy megint Bill Pullman lesz. De a nagy visszatérőkhöz tartozik Jeff Goldblum is, aki nyilvánvalóan saját karakterét kapja 20 évvel későbbi kiadásban.

Több hír egyelőre nem szivárgott ki a filmmel kapcsolatban, de a premier dátum elvileg már ki van jelölve (2016. június 24.), így biztosak lehetünk benne, hogy a közeljövőben egyre több információt kapunk majd a Függetlenség napja 2-ről.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com