Hírek

Rhode Island államban forgatja Woody Allen legújabb filmjét

woody-allenVisszatér amerikai helyszínekre legújabb filmje forgatásához Woody Allen, aki Rhode Island államban készíti következő moziját. A forgatás júliusban kezdődik, az egyelőre cím nélküli film jövő nyáron kerülhet a mozikba.

Woody Allen hosszú évekig csak Manhattanben forgatott, majd külföldi helyszínekre váltott. Legutóbbi alkotása, a Magic in the Moonlight című film Franciaországban készült, csakúgy mint az Éjfélkor Párizsban. A Mach Pointot és a Férfit látok álmaimban című filmjeit Angliában forgatta, a Vicky Christina Barcelonát Spanyolországban, Olaszországban pedig a Rómának szeretettel című alkotást.

A Boston Globe napilap szerint az Oscar-díjas rendező legújabb filmjéhez a szereplőválogatást ezen a héten tartják. A film történetéről szinte alig tudni valamit, az alkotók csak annyit árultak el, hogy „kortárs történet lesz” akadémikusokkal és végzett egyetemistákkal, a közép- és munkásosztály tagjaival.

A filmet Woody Allen írja, rendezi és ő lesz a producer is.

A szereplők személyéről csak annyit szellőztetett meg korábban a Variety című filmes lap, hogy Allen Emma Stone-nak és Joaquin Phoenixnek szánja a két főszerepet.

Címkék
Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com