rihanna_star_trek_polobanRihanna a „kockák” álma lehet: nem csak tehetséges és csinos, de kiskora óta rajong a Star Trekért is. Ezért nagy megtiszteltetésként érte az énekesnőt, hogy a hazánkban július 21-én mozikba kerülő Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülő dal előadására őt kérték fel.

Rihanna kiskora óta nagy Star Trek rajongó: édesapja mutatta meg neki a filmet, amelynek egy epizódja is elég volt ahhoz, hogy a világhírű énekesnő beleszeressen a történetbe. „Érzelmileg is kötődtem a szereplőkhöz és ahhoz, ami épp történt velük. A Star Trek gyerekkorom óta az életem része, sosem hagyott el” – árulta el az énekesnő.

Rihanna a Paramount Channelen látható exkluzív kisfilmben azt is elárulta, nagy megtiszteltetés számára, hogy a Star Trek: Mindenen túl című film végén felcsendülhet új dala. „Itt nem akármilyen filmhez kellett zenét írni: olyan dalra volt szükség, ami nagyszabású, érzelmes, drámai, ugyanakkor fülbemászó. Ez nem csak rajongóként, de zenészként is nagy dolog számomra” – tette hozzá Rihanna, akinek dala július 21-étől a magyar mozikban is hallható lesz.

Hirdetés

A filmcsatorna nem csak a különleges videóval kedveskedik a hazai Star Trek rajongóknak, a közösségi oldalukon meghirdetett játékban a premier előtti mozi vetítésre nyerhetnek jegyet a szerencsések. A Paramount Channel ezen kívül július 17-én Star Trek maratonnal várja nézőit, július 19-én pedig a Budapest Rooftop Cinemával közreműködésben a Paramount Tetőmoziban hangolódhatnak az érdeklődök az új mozifilmre.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments