Hírek

Roberto Orci rendezi a Star Trek 3-at

roberto orciKényelmetlenül érzed magad, amiért fogalmad sincs arról, hogy ki az a Roberto Orci? Ne tedd, mindjárt lerántjuk a leplet a /Film segítségével.

J.J. Abrams, a Star Trek és a Sötétségben – Star Trek rendezője megnyerte a filmvilág lottó ötösét (mondanom sem kell ugye, hogy ő rendezheti az új Csillagok háborúját), ezért kellett a helyére találni valakit. Roberto Orci társírója volt az első két résznek, ami eddig jól hangzik, ám most jön a fekete leves: még sosem rendezett semmit, még TV-sorozatot sem, pláne nem nagyjátékfilmet.

Bizonyára rengeteg alkalmasabb rendezőt lehetett volna találni a Star Trek 3. részére, ám a továbbiakban bízzunk abban, hogy a Paramount a stábtagok üres helyeit tapasztalt szakemberekkel fogja feltölteni. Azért szerencsére Orcinak sem teljesen idegen világ az, hogy hogyan zajlik egy forgatás, mivel évek óta producerkedik (Szemfényvesztők, A csodálatos Pókember 2.), de hogy miért pont egy bejáratott franchise harmadik részével akar valaki rendezőként debütálni, az jó kérdés. Talán pont azért, mert kicsi a hatalmas bukás esélye. Vagy mégsem?

Piller Mónika

Piller Mónika az ELTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve dán szakon. Szakdolgozatát az izlandi filmek és a globalizáció témakörében írta. Specializációja a skandináv film, a dokumentumfilm és az animációs film. Jelenleg a Magyar Televíziónál dolgozik szerkesztő-riporterként.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com