b217d298719828a480c329e161ec1d7f-5-reasons-why-the-deadpool-movie-might-be-okayA 20th Century Fox ígéretéhez híven meg is érkezett a Deadpool trailere – ráadásul rögtön két verziót kapunk.

A Marvel egyik legnagyobb antihőse, Deadpool egy félresikerült orvosi kísérlet eredménye. Az eredeti sztoriban Wade Wilsonnál (Ryan Reynolds) gyógyíthatatlan rákot és elmebajt állapítottak meg, majd Farkas öngyógyító képességét átadva neki, szuperkatonává tették.

A 2016-ban érkező újabb képregény adaptációt Tim Miller rendezi, akinek bár ez lesz az első nagyjátékfilmje, olyan különleges és maradandó látványvilágú filmek vizuális effektjeit köszönhetjük neki, mint a Scott Pilgrim a világ ellen, a Rejtekhely vagy a Rockfish című kisfilmje. Mivel ezen munkái mellett leginkább videójátékok látványának megteremtésével foglalkozik, valószínű, hogy egy újfajta látásmódot visz bele a szuperhősös filmek sorába.

Hirdetés

Ryan Reynolds mellett láthatjuk még Morena Baccarint, Gina Caranot, T.J. Millert és Ed Skreint is.

Bár a két előzetes nem sokban tér el, a markáns zene, a humoros beszólások előrevetítik, hogy poénokban ezúttal sem lesz hiány. Ahogy akcióban sem, bár ebből egyelőre kevesebbet láthatunk.

A Deadpool 2016 elején érkezik a mozikba.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments