la_la_land

Kaliforniai álom címmel kerül a magyar mozikba a sokak által várt a La La Land. A musicalben Ryan Gosling és Emma Stone habarodik egymásba. 

Most már biztosak lehetünk benne, hogy mi sem maradunk le az év egyik legjobban várt filmjéről. A Whiplash rendezője, Damien Chazelle egy meseszerű musicalt álmodott meg és a legjobb főszereplőket találta meg hozzá. Ryan Gosling egy bárzongoristát, Emma Stone pedig egy feltörekvő színésznőt alakít. Kettejük szerelmét akadályozza, hogy mindketten sikeressé szeretnének válni Hollywoodban. A színészek korábban már két filmben játszottak együtt, az Őrült, dilis, szerelemben és a Gengszterkorzóban. Tehát a szereposztás nem meglepő, viszont nemrég derült ki, hogy az eredeti tervek szerint a Whiplash főszereplője, Miles Teller és Emma Watson kapták volna a szerepeket, de a rendező másképp döntött.

Hirdetés

Velencei Filmfesztiválon mutatkozik be először a La La Land, a magyar bemutató pedig december elejére várható. A szöveg nélküli, de nagyon hangulatos előzetest lent tudjátok megnézni.

, , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments