Hírek

Sáhruh Khán bollywoodi szupersztárt ismét feltartóztatták egy amerikai repülőtéren

ShahrukhKhan01Sáhruh Khán bollywoodi szupersztár csalódottságának adott hangot, amiért pénteken egy időre őrizetbe vették az amerikai bevándorlási hatóság emberei a Los Angeles-i nemzetközi repülőtéren.

A BBC News beszámolója szerint az nem derült ki, hogy miért tartóztatták fel a filmsztárt és mennyi időre vették őrizetbe.

Amerika indiai nagykövete, Richard R. Verma Twitteren sajnálkozott a színész őrizetbe vétele miatt és kijelentette: a hatóságok mindent elkövetnek, hogy ez ne fordulhasson elő többé. Khánt ugyanis 2012-ben New Yorkban is feltartóztatták másfél órára a White Plaints repülőtéren.

A négy évvel ezelőtti incidens után a bevándorlási hatóságok elnézést kértek a sztártól, aki később a Yale Egyetemen tartott előadásán a diákok előtt azzal a viccel ütötte el a történteket, hogy amikor már túl nagyképűnek érzi magát, kiruccan Amerikába, és a bevándorlási hatóság emberei rögtön lerántják a csillagok közül a valóságba.

A Los Angelesbe érkező indiai színész pénteken Twitterén azt írta: megérti, és tiszteletben tartja a hatóságok felelősségteljes munkáját, de már elege van abból, hogy ahányszor Amerikába megy, mindig feltartóztatják. Egy másik bejegyzésében aztán azt is hozzáfűzte, hogy az őrizetbe vételének jó oldala is volt, ugyanis talált „néhány nagyon aranyos Pokémont”.

Az amerikai külügyminisztérium illetékese szintén Twitteren kért elnézést a színésztől és vigasztalóan megjegyezte, hogy amerikai diplomaták is szembesülnek ezzel a helyzettel.

Az 52 éves Khánt, aki már több mint hetven filmben, többek között az idehaza is bemutatott A nevem Khánban, szerepelt, India egyik legjelentősebb, legnépszerűbb sztárjaként tartják számon.

Címkék
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com