Hírek

Scarlett Johansson is csatlakozott a Coen testvérek új filmjéhez

coen-bros-hail-caesarScarlett Johansson is szerepelni fog a Coen testvérek Hail, Caesar! című filmjében, amelyben George Clooney partnere lesz.
Az ötvenes években játszódó film Eddie Mannix egy napjáról szól. A producer fontos szerepet töltött be a Metro-Goldwyn-Mayer filmstúdió életében Hollywood aranykorában. A filmben Clooney és Johansson mellett olyan híres színészek szerepelnek, mint Channing Tatum, Ralph Fiennes, Josh Brolin, Tilda Swinton és Jonah Hill.
Az alkotás 2016. február 5-én kerül mozikba – jelentette be a filmet készítő Universal filmstúdió. Johansson már korábban is dolgozott együtt a Coen testvérekkel: 2001-ben szerepelt Az ember, aki ott se volt című produkcióban.
Joel és Ethan Coen 1996-ban a Fargo című filmjükkel megnyerték a legjobb forgatókönyvért járó Oscart-díjat. 2007-ben a Nem vénnek való vidék című filmjüket négy Oscar-díjjal jutalmazták, ebből hármat a fivérek vehettek át a legjobb rendezésért és a legjobb filmért és a legjobb adaptált forgatókönyvért. A testvérpár részt vett Angelina Jolie bemutatásra váró filmje, a Rendíthetetlen forgatókönyvének megírásában is, amelyet szintén az Universal stúdió készít.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com