sherlock_holmesKarácsonyra különleges meglepetéssel rukkol elő a BBC: Benedict Cumberbatch és Martin Freeman a viktoriánus korba utaznak egy különleges Sherlock Holmes-epizódban.

A hatalmas kritikai- és közönségsikert arató modern Sherlock-feldolgozás, a BBC sorozata Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével váratlan húzásra készül: a 2015 karácsonyára megjelenő új epizód a viktoriánus Anglia korszakában játszódik majd. A különleges fejezet önálló univerzumot alkot majd: független lesz a sorozat fő idővonalától.

Ehhez kapcsolódóan a BBC most (július 8-án) egy lenyűgöző előzetes képet tett közzé a két módfelett divatos 19. századi főszereplőről.

Hirdetés

Hogy a kilencven perces epizód teljes egészében a viktoriánus korban játszódik, azt a BBC még márciusban igazolta, miután rajongók viktoriánus ruhákban látták forgatni Benedict Cumberbatch-et és Martin Freemant. Steven Moffat koproducer akkor elmondta: a speciál nem lesz része a megszokott három epizódos évadoknak, hanem egy teljesen különálló történetet képez majd.

A rendező Douglas Mackinnon pedig egy idézetet twittelt ki: „the stars were shining coldly in a cloudless sky”. A részlet a The Adventure Of The Blue Carbuncle (A kék karbunkulus, itt olvasható) című Holmes-történetből származik – a történet pedig karácsonykor játszódik, így aztán feltételezhető, hogy a BBC filmje is karácsony körül kerül adásba, írta a denofgeek.com.

Olvasd el az eredeti történetet itt (forrás: mek.oszk.hu):

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments