Hírek

Star Wars: Episode VII stáblista!

starwarsepisodeviicastsmallA Walt Disney Pictures és a Lucasfilm nyilvánosságra hozta a Star Wars: Episode VII stáblistáját!

A következő színészek csatlakoztak az új filmhez: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, és Max von Sydow bővíti az eredeti szereplőgárdát, akik közül Harrison Ford, Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew, és Kenny Baker ezúttal is vászonra kerül.

J. J Abrams a következőket nyilatkozta a hírrel kapcsolatban: „Nagyon örülünk, hogy végre megoszthattuk a neveket a nyilvánossággal. Egyszerre szenzációs és szürreális látni az eredeti stábtagokat és az új színészeket, ahogy közösen keltik életre a Star Wars világát. Néhány héten belül elkezdjük a forgatást, s mindenki a legjobb formaját fogja hozni, hogy elkápráztassuk a rajongókat.”

A rendező a már említett J.J. Abrams, a forgatókönyvet Lawrence Kasdan és J.J. Abrams írta. A producerek Kathleen Kennedy, J.J. Abrams és Bryan Burk, John Williams pedig zeneszerzőként tér vissza a filmhez. A világpremier 2015. december 18-án lesz.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com