martin-scorsese Egyre biztosabbnak tűnik, hogy a két színészóriás, Robert de Niro és Al Pacino együtt szerepelhet Martin Scorsese közelgő alkotásában. A The Irishman várhatóan 2018-ban kerül a mozikba – áll a collider hírében.

Már egy ideje szó van róla, hogy Scorsese ismét egy maffiás filmet készítene Robert de Niro főszereplésével, legújabb rendezésében azonban Al Pacino is helyet kapna. Anyagilag sokáig nem állt össze a produkció, most azonban úgy tűnik, zöld utat kapott a projekt, és jövőre a forgatás is megkezdődhet a 2018-ban mozikba kerülő alkotáshoz.

A The Irishman címen futó maffia-krimi egy igaz történetet dolgoz fel Charles Brandt I Heard You Paint Houses című regénye alapján. A történet Frank “The Irishman” Sheeranról szól, akinek belső információi vannak egy Jimmy Hoffa nevű munkáspárti vezető eltűnéséről 1975-ben. A forgatókönyvet az a Steve Zaillian írja, aki korábban a New York bandái alkalmával dolgozott együtt a rendezővel.

Hirdetés

Korábbi hírek szerint de Niro és Pacino mellett Joe Pesci is szerepelt volna a filmben, de a legújabb információk szerint a színész nem tér vissza dolgozni. További szereplőkről pedig egyelőre nem tudni.

Martin Scorsese egyébként legutóbb a Bakelit című HBO sorozat első epizódját rendezte, az év második felében pedig mozikba kerül Silence című filmje is. A The Irishman mellett pedig jövőbeli tervei között szerepel egy Frank Sinatra életét feldolgozó mű, mely nemes egyszerűséggel Sinatra címen fut majd.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments