n5hlqqxhi7nklldryxmkTim Curry, Dr. Frank-N-Furter egykori alakítója, visszatér a The Rocky Horror Picture Show világában, hogy a filmben Charles Gray által életre keltett narrátor szerepét öltse magára a FOX tévés verziójában – írja a cominsoon.net.

Curry ott volt már az eredeti 1973-as londoni színpadi musicalben is, majd övé lett Dr. Frank-N-Furter szerepe az 1975-ben bemutatott, mára már kultikussá vált filmben.

„Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek ennek az eseménynek” – nyilatkozta Curry. A FOX változatában Laverne Coxé Dr. Frank-N-Furter szerepe, Victoria Justice játssza az egykor Susan Sarandon által életre keltett Janetet, és Ryan McCartan pedig Barry Botstwick egykori karakterét, Bradet. A szereplők között megtaláljuk még Adam Lambertet, Reeve Carney-t és Staz Nairt.

Hirdetés

A történet nem változik, a frissen eljegyzett pár, Janet és Brad egy elhagyott kastélyban keres menedéket, ahol egy bőrszoknyát, női fehérneműt viselő, a Transszexualis bolygóról érkezett űrlény fogadja őket. A Rocky Horror Picture Show büszkélkedhet minden idők leghosszabb mozis karrierjével – a filmet ugyanis 40 éve folyamatosan játsszák. Pont emiatt nagy kérdés, mi újat lehet mondhat a FOX interpretációja.

, , , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments