jackreacher2 Pörgős és látványos előzetessel jön a Tom Cruise főszereplésével készült Jack Reacher folytatása, a Never Go Back alcímet viselő legújabb akciófilm. A rendező Edward Zwick.

A hozzánk 2013-ban eljutó első filmhez hasonlóan, a történet ezúttal is arról szól, hogy Jack Reacher (Tom Cruise) megpróbálja tisztára mosni egy ismerőse nevét, akit tévesen – vagy inkább szándékosan megrendezetten – gyilkossággal vádolnak, hogy aztán ő maga is koholt vádakkal kelljen szembenézzen. A bizonyos személy ezúttal Cobie Smulders karaktere, akit Reacher gyorsan kiszabadít a börtönből, hogy aztán a nagy menekülés közepette rájöjjenek az igazságra.

Természetesen a féktelen tempó, a verekedések és akciófilmekhez mérten is sok gyilkolás a folytatásban sem marad el, legalább is az előzetes ezt mutatja. Tom Cruise és Cobie Smulders mellett szerepel még Robert Knepper, Aldis Hodge, Holt McCallany, Patrick Heusinger és Danika Yarosh. A folytatást ezúttal az az Oscar-díjas Edward Zwick rendezi, akitől korábban olyan filmeket láthattunk, mint a Szenvedélyek viharában, a Szükségállapot, a Véres gyémánt, a Szerelem és más drogok vagy Az utolsó szamuráj. Utóbbiban szintén Tom Cruise-zal dolgozott együtt, így a közös munka nem lesz ismeretlen terep a két alkotónak.

Hirdetés

A filmet ezúttal is Lee Child egy regénye alapján írták, a forgatókönyvön a rendező mellett Richard Wenk és Marshall Herskovitz dolgozott. A készítői csapat tehát teljesen lecserélődött, persze Tom Cruise személyét kivéve. Hogy a változtatások jót tesznek-e a közelgő alkotásnak, vagy sem, az októberben kiderül. Az előzetes alapján a Jack Reacher 2 hozni fogja az elődje által felállított minőséget. Véres lesz, izgalmas, könyörtelen és bár ezt az alábbi két és fél perc nem bizonyítja, remélhetőleg ismét humoros öniróniával fűszerezik meg az akciójeleneteket.

, , , , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments