Hírek

Tom Holland az új Pókember

tom holland Eldőlt végre, hogy Tom Holland játssza Pókembert a következő filmben, melyet Jon Watts rendez majd -írja a comingsoon.net.

A Sony Pictures és a Marvel Studios közösen jelentették be, hogy a 2017 júliusának végén érkező legújabb Pókember film főszerepét Holland kapta meg. A hosszú és több esélyest is fenntartó válogatást követően nyerte el a fiatal színész a lehetőséget, hogy Peter Parker, azaz Pókember bőrébe bújjon. Holland egyébként a Lehetetlen című drámában volt legutóbb látható Ewan McGregor és Naomi Watts mellett. Következő filmje pedig A tenger szívében lesz, melyet Ron Howard rendez, és az ifjú Pókember Chris Hemsworth, Cilian Murphy és Brendan Gleeson oldalán szerepel majd.

A következő szuperhős film két producere, Amy Pascal és Kevin Feige kezében volt a végső döntés, ahogy az alkotást rendező Jon Wattsot is ők kérték fel. Watts következő filmje egyébként a Kevin Bacon főszereplésével készült Cop Car című thriller lesz (itt láthatjátok az előzetesét).

A Sony és a Marvel egy teljesen új Pókember franchise megalkotásában gondolkozik, melynek – ha beválik – Tom Holland állandó főszereplője lehet.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com