, , + 2 címke

tom holland Eldőlt végre, hogy Tom Holland játssza Pókembert a következő filmben, melyet Jon Watts rendez majd -írja a comingsoon.net.

A Sony Pictures és a Marvel Studios közösen jelentették be, hogy a 2017 júliusának végén érkező legújabb Pókember film főszerepét Holland kapta meg. A hosszú és több esélyest is fenntartó válogatást követően nyerte el a fiatal színész a lehetőséget, hogy Peter Parker, azaz Pókember bőrébe bújjon. Holland egyébként a Lehetetlen című drámában volt legutóbb látható Ewan McGregor és Naomi Watts mellett. Következő filmje pedig A tenger szívében lesz, melyet Ron Howard rendez, és az ifjú Pókember Chris Hemsworth, Cilian Murphy és Brendan Gleeson oldalán szerepel majd.

A következő szuperhős film két producere, Amy Pascal és Kevin Feige kezében volt a végső döntés, ahogy az alkotást rendező Jon Wattsot is ők kérték fel. Watts következő filmje egyébként a Kevin Bacon főszereplésével készült Cop Car című thriller lesz (itt láthatjátok az előzetesét).

Hirdetés

A Sony és a Marvel egy teljesen új Pókember franchise megalkotásában gondolkozik, melynek – ha beválik – Tom Holland állandó főszereplője lehet.

, , , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments