Hírek

A holnap legendái: tovább épül a DC-univerzum a Viasat6-on

Fotókredit: CW / Viasat6

Fotókredit: CW / Viasat6Országos premierként augusztus 24-én indul a Viasat6-on a DC-univerzum negyedik szériája, A holnap legendái című sorozat. A zöld íjász, a Flash – A villám és a Supergirl után most újabb képregényhős érkezik Rip Hunter, az Időmester személyében, aki a halhatatlan gonoszt, Vandal Savage-t próbálja meg csapatával legyőzni.

A holnap legendái című sorozattal tovább bővül a népszerű DC képregény univerzum a Viasat6 csatornán, ráadásul a széria ezúttal nemcsak a rajongók, de a kritikusok tetszését is elnyerte. A sorozat első évadát követően ugyan sokáig kérdéses volt, hogy lesz-e egyáltalán folytatás, mivel a forgatás költségei időközben jóval meghaladták az alkotók eredeti elképzelését. A gyártók végül mégis belevágtak, a különleges vizuális effektekre pedig az eddigieknél is nagyobb hangsúlyt fektettek.

A szériában korábbi sikeres DC sorozatokból megismert karakterek bukkannak fel, akik mind különleges szupererővel bírnak, köztük a Flash – A villám sztárja, Leonard Snart (Wentworth Miller), vagy a Zöld íjász – Arrow népszerű főhőse, Oliver Queen (Stephen Amell). Ez persze nem véletlen, hiszen a műsor producere Greg Berlanti, aki a Flash – A villám, a Zöld íjász és a Supergirl atyja is egyben. A holnap legendái című sorozat a Flash – A villám sikerét követően várhatóan szintén nagy népszerűségnek fog örvendeni.

Az esemény 2166-ban kezdődik, amikor is a halhatatlan gonosz Vandal Savage – akit Casper Crump alakít – már csak néhány lépésnyire van attól, hogy megvalósítsa végső célját: a totális káoszt, ami az emberiség kipusztulásához vezet. Ezt akarja meghiúsítani Rip Hunter, aki 150 évet visszautazik az időben, hogy egy csapatnyi hőst összegyűjtve szembeszálljon Vandallal. A különös társaság térben és időben is számos helyen veszi fel a harcot, míg Hunternek nemcsak a világot kell megmentenie, de azt is meg kell akadályoznia, hogy a csapat még véletlenül se írja át a történelmet, ezzel beláthatatlan következményeket okozva az időben. A jövő az ő kezükben van.

Filmtekercs.hu

A Filmtekercs.hu Magyarország legnagyobb független online filmes lapja és a te kedvenc újságod.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com