Hírek

Továbbra is a Suicide Squad – Öngyilkos osztag vezeti az amerikai kasszasikerlistát

Jared Leto (Joker) Suicide SquadTovábbra is a Suicide Squad – Öngyilkos osztag vezeti az észak-amerikai kasszasikerlistát: a film globális bevétele megközelítette a félmilliárd dollárt (139 milliárd forintot).

A The Hollywood Reporter vasárnapi beszámolója szerint a David Ayer rendezésében Will Smith, Jared Leto és Margot Robbie sztárszereposztással készült kalandfilm bemutatása második hétvégéjén 43,8 millió dollárt (12,2 milliárd forintot) kasszírozott Amerikában és Kanadában, így észak-amerikai bevétele már 223 millió dollárnál (62 milliárd forintnál) jár, a nemzetközi piacon pedig eddig 243 millió dollárért (67 milliárd forintért) váltottak rá jegyet a nézők.

A hétvége második legnézettebb produkciója a Sausage Party című animáció volt 33,6 millió dolláros (9,3 milliárd forintos) jegybevétellel. A 19 millió dollárból (5,3 milliárd forintból) forgatott vígjáték egy bátor virsliről szól, aki meg akarja tudni, hogy mi történik a hot-dogokkal, miután megveszik őket a boltban.

A Disney Elliott, a sárkány című élőszereplős és számítógéppel generált fantáziafilmje 22 millió dolláros (6,1 milliárd forint) jegyeladással kezdte meg a forgalmazását. A 65 millió dollárból forgatott produkciót David Lowery rendezte, a sztárjai között pedig Bryce Dallas Howard, Oakes Fegley és Robert Redford is feltűnik.

A hétvégi kasszasikerlista negyedik helyét a Jason Bourne foglalta el 13,6 millió dollárral (3,8 milliárd forinttal), az ötödik pedig a Rossz anyák című vígjáték lett 11,5 millió dollárral (3,2 milliárd forinttal).

Észak-Amerikában pénteken debütált Meryl Streep új filmje, a Florence Foster Jenkins, amelyre 6,9 millió dollárért (kétmilliárd forintért) váltott jegyet a közönség. Stephen Frears az operaénekesi karrierről álmodó, dúsgazdag New York-i örökösnő, Florence Foster Jenkins valódi történetét ültette át a filmvászonra Streep és Hugh Grant közreműködésével. A produkciót szeptember 8-tól láthatja a magyar közönség.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com