Trónok harca (Game of Thrones) második évadKit Harington véletlenül túl sokat árult el Jon Snow-ról. És még mást is megtudtunk tőle a Trónok Harcáról. 

Mióta csak Jon Snow-t leszúrták a Trónok Harca című sorozat 5. évadjában, a különböző médiumokban, így többek között a belga Humo című lapban is megy a találgatás: meghal-e a Kit Harington által megszemélyesített szereplő, avagy vele folytatódik tovább a történet. Az igazságot kiderítendő, magától Kit Haringtontól kérdezték ezt meg, egy vele Belgiumban készített interjú során. A színész kijelentette, hogy a szerződésére való tekintettel, természetesen nem adhat egyenes választ a kérdésre, de azt nevetve hozzáfűzte, hogy már a harmincas éveiben fog járni, mire a szerződése lejár a folytatásos film végén (a színész idén decemberben lesz 28 éves).

Ez volt az első alkalom, hogy Harington elárulta, közel a végéig benne lesz a sorozatban. De, hogy mi történik majd az általa alakított Jon Snow-val, arról nem volt hajlandó nyilatkozni. Kit Harington válaszaiból egyébiránt arra is lehet következtetni, hogy a Trónok Harcát valószínűleg nyolcévadosra tervezik.

Hirdetés

, ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments