Hírek

Újabb bosszúfilmben Liam Neeson

Ahhoz képest, hogy anno „nem játszom akciófilmekben” címszóval visszautasította James Bond megformálását, már a sokadik akciófilmjére készül Liam Neeson. Ezúttal egy havas csúcsokon játszódó akció-thrillerben, a Hard Powerben lesz a főszereplő – írja a comingsoon.

Az idei Berlinalén próbálnak majd forgalmazót találni a filmhez, de az már biztos, hogy Liam Neeson ismét egy bosszúra éhes apukát fog játszani egy akció-thrillerben. A Sziklás-hegység havas tájain játszódó történetben a hótakarító Nel (Neeson) fiát meggyilkolják, ő pedig nem nyugszik, amíg bosszút nem áll. Ami azonban elsőre csak a helyi drogbandával való leszámolásnak tűnik, az hamar komolyabb és sokkal veszélyesebb helyzetbe fordul át.

A filmet Kanada különböző pontjain tervezik leforgatni, Neeson mellett pedig az is biztos, hogy a forgatókönyvet Frank Baldwin írja, míg a rendezői székben Hans Petter Molandot találjuk, akitől korántsem áll távol a havas tájba ültetett thriller, lásd Az eltűnés sorrendjében.

Liam Neeson ezzel tovább gyarapítja akciófilmjeinek sorát (Elrabolva 1,2,3, Non-stop, Sírok között, Éjszakai hajsza), noha legutóbbi két filmje pont, hogy nem esik bele a műfajba. A Scorsese rendezte Némaság (Silence) úgy tűnik, sok más érdekes film mellett elkerüli a hazai mozikat, Juan Antonio Bayona Szólít a szörny (Monster Calls) című különleges darabja azonban március 2-tól látható lesz, addig is nézd meg az előzetesét!

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com