Hírek

Újabb Star Wars-filmek a láthatáron!

star_wars_ebredo_ero_3Újabb Star Wars-filmek készítését jelentette be a Disney stúdió elnöke az eddig ismerteken túl, ami azt jelenti, hogy 2019 után sem maradnak Csillagok háborúja-filmek nélkül a rajongók. 

„Négy új Star Wars-mozi jelenleg a gyártás különböző fázisában van. Ezután is jönnek még Csillagok háborúja-filmek, de nem tudom, mennyi és mikor” – mondta Bob Iger, a Disney elnöke a BBC-nek.

Az űreposz következő fejezete, a Rogue One idén december 16-án kerül a mozikba, és ez lesz a sorozaton kívüli első önálló cselekményű film, amelyet egy évre rá a Star Wars nyolcadik epizódja követ majd. 2018-ban a mozikba kerül egy Han Solo ifjúkoráról szóló film, 2019-ben pedig a Csillagok háborúja 9. epizódja – emlékeztetett a BBC.

A Disneynek a Marvel-képregényeken alapuló filmekkel is hosszú távú tervei vannak. „Karakterek ezrei szerepelnek a Marvel univerzumában, sose lesz vége a folytatásoknak” – vélte Iger. A következő az Amerika kapitány: Polgárháború lesz, amelyet tavasszal mutatnak be. A BBC értesülései szerint ezt még legalább nyolc további Marvel-film követi majd.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com