Hírek

Végre folytatódik A hátrahagyottak

Kevin arrives on foot and has a discussion with Mayor Lucy Erős előzetest kapott az HBO tavalyi egyik legjobb sorozata, A hátrahagyottak második évada – írja a collider.com.

Az HBO tavaly induló évadonkénti 10 részes misztikus sorozata második évadával jelentkezik idén októbertől. Damon Lindelof drámai hangvételű műve teljesen új helyszínen folytatódik, sok-sok új szereplővel. Mindez azért, mert a főszereplő, Kevin Garvey (Justin Theroux) családjával és Norával (Carrie Coon) elköltözik New Yorkból, és Miracle-ben, Texasban telepedik le.

Az előzetes a sorozathoz méltóan igen hangulatos, szép zenével operál, feszült izgalmakat rejt, és jól használja ki az újdonságok adta lehetőségeket. Lindelof szerint az új évad továbbra is inkább az erős és jól kidolgozott karakterekre fog fókuszálni inkább megmaradva családi drámának, mitsem sci-fi sorozatnak.

A hátrahagyottak második évadának első része október 4-én érkezik az HBO műsorára.

https://www.youtube.com/watch?v=e9RlsD8lIO0

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com