Hírek

Vince Vaughn és Mel Gibson a Csontok és skalpok rendezőjének új filmjében

Bár A fegyvertelen katona kapcsán már együtt dolgozott Vince Vaughn és Mel Gibson, ezúttal mindketten a kamera másik oldalán állnak majd. A Dragged Across Concrete című akció-krimit S. Craig Zahler rendezi – írja a comingsoon.

Ahogy közeledik az idei Berlinale, egyre több új filmről kapunk híreket, amelyeket a fesztiválon dobnak piacra forgalmazóra várva. Ennek a hullámnak a részeként érkeztek a hírek Mel Gibson és Vince Vaughn legújabb közös munkájáról, a Dragged Across Concrete című krimiről. A filmet a 2015-ös év egyik jó értelemben vett legbizarrabb alkotás, a Csontok és skalpok című kannibál-western rendezője, S. Craig Zahler készíti.

A történetben Gibson egy idősebb, rutinos rendőrt játszik, akinek partnere a forrófejű Vaughn. A páros nem éppen a legvitathatatlanabb technikákkal végzi munkáját, amikor pedig egy brutális kihallgatás videóra, majd az internetre kerül, felfüggesztik mindkettőjüket. Nem telik bele sok idő, és a két férfi a törvény másik oldalán találja magát, nem tudva, mi is vár rájuk igazából a bűnözők világában.

Mel Gibsont tavaly láthattuk Az utolsó emberig című akciófilmben, legközelebb pedig a The Professor and the Madman című drámának lesz a főszereplője Sean Penn oldalán. A legújabb értesülések szerint pedig a Megjött Apuci folytatásában is szerepelni fog, illetve egy másik filmje, az Every Other Weekend pedig az előmunkálatoknál jár. Az egyébként rendezőként is alkotó Gibson idén több kategóriában is Oscar-díjat nyerhet A fegyvertelen katona kapcsán, amely újabb megerősítése annak, hogy a színésznek igen is helye van a kamera másik oldalán. Nem is hagy fel a rendezéssel: legújabb saját alkotása, a Berserker lesz, amelyről egyelőre nem sokat tudni, de az biztos, hogy ismét összeáll Randall Wallace forgatókönyvíróval, akivel többek közt A rettenthetetlen című filmet készítették közösen.

Gibsonhoz hasonlóan Vince Vaughn is igencsak elfoglalt időszakban van: a színészt A fegyvertelen katonában láthattuk legutóbb, az év második felében pedig a The Forgiven című Roland Joffé drámában kerül majd a mozikba. A Dragged Across Concrete rendezőjével, S. Craig Zahlerrel pedig éppen egy másik filmet, a Brawl in Cell Block 99 című akció-thrillert forgatják, így a közös munka nem lesz új számukra.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

Feliratkozás
Visszajelzés
guest
0 hozzászólás
Inline Feedbacks
Mutasd az összes megjegyzést!
WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com