Hírek

Worst Heroes Ever

Jared Leto (Joker) Suicide Squad

Jared Leto (Joker) Suicide Squad Újabb hivatalos előzetest kapott az augusztusban mozikba kerülő Suicie Squad – Öngyilkos osztag!

A tavaly júliusi Comic Conon bemutatott előzetes óta nem nagyon láthattunk semmit a nyáron érkező legújabb mondhatni szuperhősös filmből, egészen mostanáig. Az újabb két és fél perc ismét csak bizonyítja, mennyire pörgős, sötét mégis sokszínű, hangulatos és sokszor humoros filmnek ígérkezik a legújabb DC adaptáció.

A film története amolyan modernebb Piszkos 12, hiszen egy titkos kormányközeli ügynökség bérel fel veszélyesnél veszélyesebb rosszfiúkat és -lányokat, hogy börtönből való szabdulásuk fejében – már ha túlélik a küldetésüket – segítsék a munkájukat. Az igazi sztárparádéval dúsított akciófilmet David Ayer írta és rendezte, akinek olyan filmeket köszönhetünk, mint a Brad Pitt főszereplévésel készült háborús film, a Harag, a Jake Gyllenhaal főszereplésével készült Az utolsó műszak vagy a Keanu Reevest, Forest Whitakert és Hugh Lauriet is felvonultató Az utca királyai című alkotás.

Ahogy az előbb is említettem, nagy nevekből ezúttal sem lesz hiány, hiszen a Suicide Squad – Öngyilkos osztag szereplőgárdájában találjuk Scott Eastwoodot, Margot Robbiet, Will Smitht, Ben Afflecket, Cara Delevinge-et, Jared Letot, Viola Davist és Jai Courtneyt is.

A legújabb képregényadaptáció augusztusban érkezik a hazai mozikba.

Kajdi Júlia

Kajdi Júlia az ELTE-n végezte el a filmes alapszakot, majd az Edinburgh-i Egyetemen a mesterszakot. 2014 óta tagja a ‘tekercsnek. Specializációja a thriller, a krimi és Alfred Hitchcock. Ő a Hírek rovat vezetője.

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com