Gravitáció

Bár véget ért a nyár, de a Budapest Rooftop Cinema 3. szezonja még tart: a nézők szeptember 10-én űrbéli sétát tehetnek Sandra Bullockkal és George Clooney-val, ugyanis aznap vetítik a Corvintetőn a Gravitációt. Ehhez nyerhettek tőlünk 2×1000 Ft fogyasztást a Budapest Rooftop Cinema felajánlásából.

Hirdetés

Már lassan két éve volt, hogy tűkön ülve szorítottunk a Gravitáció sikeréért a 2014-es Oscar-díj átadón, és bár akkor a 12 év rabszolgaság győzött, mára egyértelműen látszik, Alfonso Cuarón űr-akciófilmje sokkal maradandóbb hatással volt a nézőire.

A Gravitációban a kiváló orvosmérnök, Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock), illetve munkatársa, a veterán Matt Kowalsky (George Clooney) épp rutin jellegű szerelési munkálatokat végeznek az űrállomáson, mikor egy szétesett műhold űrtörmeléke elpusztít mindent és mindenkit körülöttük – a Földdel való összeköttetés megszakad, ők pedig magukra maradnak a világűrben: egyedül, oxigén nélkül, remény nélkül.

A lenyűgöző produkciót lenyűgöző környezetben nézhetitek meg szeptember 9-én, sötétedés után, ugyanis a Budapest Rooftop Cinema ezúttal ezt a filmet tűzte műsorra a szokásos helyszínen, a budapesti Corvintető tetőteraszán. A vetítésre a szervezők felajánlásából 2×1000 forint értékű fogyasztást nyerhettek, ha helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre.

, ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments