maxresdefault-1 A héten mozikba kerülő Holtpont kimaxolja az izgalmakat és a látványvilágot: szörfözés, sziklamászás, motorcross, bázisugrás, skydiving és snowboard is szerepel az adrenalinfüggő bűnözők mindennapjaiban. Hogyan is készültek pontosan ezek a jelenetek?

Habár a ’91-es eredeti film színvonalát közel sem hozza az idei változat, sőt, a szerkesztőség idei legrosszabb filmjei közé is felkerült Ericson Core remake-je, abban kolleganőnk is egyetért kritikájában, hogy a film látványvilága hibátlan. Hogy ez kinek elég, kinek nem, mindeki döntse el maga, de alább egy kiskapu, ha a feszes tempójú és pörgős extrémsportok vonzanak, de képtelen lennél végigülni az egész filmet.

A Holtpont története arról szól, hogy „néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah beépül egy csapat adrenalin függő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi és őrült bandája áll.” Mindez pedig hihetetlen tájakon, hihetetlen mutatványokkal és lélegzetelállító helyzetekkel nyújt biztos adrenalislöketet a nézőnek.

Hirdetés

És, hogy pontosan hogyan is készültek a hajmeresztő jelenetek? Itt van négy rövid werkfilm, amely betekintés enged a kulisszák mögé.

, , ,

Van véleményed? Oszd meg velünk!

Powered by Facebook Comments