hbo_aranyelet_3

Elérkezett a wannabe rapperek ideje! Az HBO legújabb sikersorozata, az Aranyélet 2. epizódjában látható videókliphez elkészült egy „official music video” változat is, amelyet sorozat főszereplője, Miklósi Márk alias Márky G (Olasz Renátó alakításában) a Muffhunterz nevű bandájával készített. Tovább

aranyelet

„Mától tisztességesen fogunk élni” – mondja az Aranyéletben Thuróczy Szabolcs, és hát persze hogy nem hiszünk neki. A négytagú család és az őt körülvevő hazai maffia története a magyar HBO új zászlóshajója. Megnéztük az első epizódot. Tetszett a csatornára jellemző alaposság, és nagyon úgy néz ki, nemcsak a női magazinok romantikus történeteit, hanem egy véres pesti drámát is meg lehet csinálni tisztességesen. Aranyélet kritika a Filmtekercsen.

Tovább

arnyak

Amíg mi itt nagy erőbedobással várjuk az HBO Aranyéletének első évadát, a román társcsatorna ezen már túl van. Az árnyak című sorozatot idén ősszel nálunk is vetítették, kevésbé hangos kontextusban. Fegyver ritkán dördül, csendes mint egy jó maffiafilm, de azért mégis mindenki fél mindenkitől. Bukarest by night.

Tovább

on the spot

A legjobb ökológiai dokumentumfilmnek járó díjat nyerte el a 20. montenegrói nemzetközi televíziós fesztiválon az On the Spot: Brazília, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alapot (MTVA) pedig a legjobb producernek választották.
Tovább