Megdönthetetlen (Undateable)

A szexéhes, iszákos harmincasok és a lökött, füves New York-i barátnők is újabb évaddal örvendeztetik meg a humortól és karácsonyi menütől kábult Comedy Central nézőit. A Viacom magyar humorcsatornája december 30-án a Megdönthetetlen, január 6-án pedig a Broad City című sikersorozatok második szériáival folytatja, hogy legalább olyan rekeszizomgörccsel induljon az újév, mint egy falat space cake-től. Tovább

manseekingwoman

A 2015-ös év ugyan nem termelte ki a maga zseniálisnak nevezhető Drótját, Kemény zsarukját vagy Deadwoodját a televíziós sorozatok frontján, de számos átütő, sőt trendindító első évadnak engedett szabad utat. A Netflix nevű online streaming szolgáltató tarolt, a szituációs komédiák megkövült műfaja terén is új szelek kezdtek lengedezni, az HBO pedig egy magyar gyártású sorozattal is tudott villantani. Összegyűjtöttünk 10 olyan első évados szériát, amelyet érdemes pótolni az újév első felében.

Figyelem! Listánkat nem minőségi, hanem ABC sorrend szerint állítottuk össze! Tovább

paramount

A Viacom filmcsatornája, a Paramount Channel a közelmúlt sikerfilmjeivel készül az előttünk álló ünnepi időszakra, hogy az évvége és az újesztendő vidáman teljen a képernyők előtt. A csatornán Bill Murray örökzöld komédiájától, a Szellemes karácsonytól kezdve az Airplane két részén keresztül a Star Trek folytatásokig számos szórakoztató alkotás lesz látható. Tovább

felvilag

Jól megidézett kor és magasfokú igényesség jellemző Szász Attila legújabb filmjére, a Félvilágra. A Tengerentúlon fesztiváloztatott tv-film egy este erejéig a mozivászonra is bekívánkozott. És noha a rendező korábbi, A berni követ című filmjét nem éri utol, erős színészi alakításaival azért mégiscsak igazán nagyvászonra illett volna… Kovács Patrícia, Gryllus Dorka, Döbrösi Laura és Kulka János a ’10-es évek kurtizántörténetében.

Tovább

The Good Wife

November 18-tól ismét figyelemmel követhetik a magyar rajongók A férjem védelmében csapatának mindennapjait, a Universal Channel kínálatában. A valós történésekre építő politikai fordulatok és magánéleti bonyodalmak mellett izgalmas mellékszereplők is feltűnnek a hetedik évadban. A sikersorozat egyik ikonikus színésze, Alan Cumming azonban nagy eséllyel utoljára erősíti a szereplőgárdát.

Tovább