Fesztivál Hírek

Friss Hús 2015: Az első magyar rövidfilmes pitch fórum

Friss Hús 3.0

Friss Hús 3.0A 2015. március 25-29. között megrendezendő Friss Hús rövidfilmfesztiválon a vetítéseken kívül szakmai programokra is várják a a magyar filmes élet iránt érdeklődőket.

Március 27-én a Kubik közösségi irodában (Budapest, Jászai Mari tér 5-6., 1137) szakmai előadásokkal várják az érdeklődőket. 10 órától a Magyar Nemzeti Filmalap részéről Havas Ágnes, illetve az NMHH részéről dr. Kollarik Tamás tart előadást, illetve 13 órától az első magyar pitchfórum pályázata során kiválogatott fejlesztés alatt álló rövidfilmek terveit (pitcheit) lehet majd meghallgatni.

A beérkezett több mint 50 pályázatból a kiválasztott tervek a szakmai zsűri előtt mutatkozhatnak be, melynek tagjai: Lovas Balázs, Pusztai Ferenc, Ruttkay Zsófia és Simó György. Az esemény moderátora Gulyás Márton lesz. A legjobb filmterv 100 000 forintos díjazásban részesül. Az elismerést a szervezők a fiatalon elhunyt producerről, Lovas Nándorról nevezték el.

A kiválasztott filmtervek:

Gelley Bálint: Gyilkos bálnák
Emil Goodman: Sina és Koré 2.
Horváth-Molnár Panna: Fogas mese
Lőrincz Nándor, Nagy Bálint: Felülnézet
Mayer Bernadett: Felszín alatt
Nagy Zoltán: Ráadás
Nagy Gergő: Erős áll
Szabó Szonja: Lányöltöző
Szakonyi Noémi: Disznóvágás
Szilágyi Fanni: Minden vonal

Daazo

Daazo

Szólj hozzá!

Click here to post a comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..