Fókuszban Hírek

Előzetes: Star Wars – Az ébredő erő

sw7Megérkezett a Star Wars új részének, az Az ébredő erőnek a második előzetese. A trailert az anaheimi Star Wars Celebration közönsége láthatta először, első ránézésre pedig új reményt jelenthet az univerzum rajongóinak.

A baljós emlékű előzmény trilógia után J. J. Abrams a kultikus epizódok hangulatát idézi meg Az ébredő erő új előzetesében. Visszatér két emblematikus karakter: Han Solo (Harrison Ford) és Chewbacca, hajmeresztő manővereket hajt végre a Millennium Falcon, impozáns hátteret nyújt a sivatagba zuhant csillagromboló. A nosztalgikus emlékeket erősíti Darth Vader összeroncsolódott sisakja és az újfent maszkot kapó főgonosz. De az előzetes egyik legfelemelőbb része Luke Skywalker monológja, amelyben egy meg nem nevezett rokonának meséli el, mennyire fontos szerepet játszik családjukban az erő jelenléte. Amely idén decemberben újra feléled.

Rókus Ákos

Rókus Ákos

Rókus Ákos a PTE-n végzett filmelmélet és filmtörténet, illetve magyar szakpáron. 2012 óta a szerkesztőség tagja. Specializációja a zsánerfilm (különösen az akció, a western és a thriller), valamint a műfajelméleti kérdések.

FM ‘tekercs Podcast

 

Hirdetés

Hirdetés

Weboldalunkon sütiket használunk.

Ez a weboldal cookie-kat és más követési megoldásokat alkalmaz elemzésekhez, a felhasználói élmény javításához, személyre szabott hirdetésekhez és a hirdetési csalások felderítéséhez. Az Adatvédelmi tájékoztatóban részletesen is megtalálhatóak ezek az információk..